Специален режим на движение за НСО – само по изключение


13
дек.
2018

В бъдеще автомобилите на НСО ще ползват специален режим на движение само по изключение, а не постоянно. Това става ясно от изказване на ръководителя на службата ген.-майор Данчо Дяков, цитиран от БТА. Активирането на специалната сигнална уредба и преминаването през кръстовище при червен сигнал на светофара ще се правят само при специално нареждане от началника на съответния екип.

През тази година НСО беше замесена в два скандала: първият избухна след клип в социалните мрежи, чийто автор е на мнение, че превозващият съпругата на президента Десислава Радева Mercedes се движил в насрещното без причина. На видеото се вижда как полицай се кара с водача на S-класата. При другия случай полицейски патрул беше преследвал кола с първата дама на борда, след като шофьорът отказва да спре, като тогава оправданието беше за липса на координация между МВР и НСО.

Още по темата

Card image cap
Ateca: първият SUV на Seat

10
февр.
2016

В Женева испанската компания ще представи първия си SUV. При старта на продажбите Ateca ще бъде предлагаа с пет моторизации. По желание машината ще има двойно задвижване

Card image cap
Daimler стартира сервизна акция на 1 млн. автомобила заради опасност от пожар

6
мар.
2017

Над 300 000 превозни средства са засегнати само в САЩ

Card image cap
Фейслифт за BMW Серия 2!

11
май
2017

BMW Серия 2 ще получи мини-фейслифт. Обновени ще бъдат предницата и интериорът, двигателите ще останат същите

Card image cap

В последния брой:

Архив >