Новини » Специален вариант на G-клас за рождения ден на AMG

Специален вариант на G-клас за рождения ден на AMG

2203
2022

Въпреки, че в момента Mercedes G-клас не може да се поръчва, за германския пазар ще има специален модел. Какво е известно до момента!

Daimler планира специален модел на Mercedes G-клас. Във версия „АMG Edition 55“ всъдеходът ще отбележи 55-тия рожден ден на AMG. Разбира се, хората от Афалтербах ще се погрижат за поодобаващ външен вид на модела.  Специалният модел ще може да се поръчва още през март 2022 г. Куриозното в случая е, че произвежданият в Грац (Австрия) всъдеход не може в момента да бъде поръчван заради кризата с недостига на чипове, като само в Щатите Mercedes отново приема поръчки от около 4 седмици.

След като неотдавна в Северна Америка бяха пуснати снимки на специалния модел на G 550, сега стана ясно, че и клиентите в Германия ще получат възможност да се сдобият с този вариант на всъдехода.

Вероятният вариант AMG Edition 55 може би ще бъде оборудван с AMG Night Paket и Night Paket II, както и с 22-цолови алуминиеви джанти; освен това специалният G-клас ще получи Indoor-Car-Cover, както и специален капак на резервоара.

По отношение на лака на каросерията ще има две възможности. С голяма вероятност във вътрешното пространство ще има специален надпис, а също така се очаква тапицерията да бъде от червено-черна кожа.

Обикновеният G-клас продължава да не може да бъде поръчван

Ако сега сте се обнадеждили, че G-клас може да се поръчва без ограничения, ще бъдете разочаровани. За съжаление все още е така – в момента могат само да бъдат коригирани вече направени поръчки.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ