София Франс Ауто ще представи трите си автомобилни марки на Автосвят Пловдив


25
сеп.
2017

София Франс Ауто ще представи три автомобилни бранда по време на изложение Автосвят Пловдив в рамките на Международния технически панаир 25 – 30 септември 2017 г.

На щанда си пред палата номер 7, София Франс Ауто ще изложи експонати от марките, които представлява в страната – Peugeot, Isuzu и Piaggio Commercial Vehicles.

 

PEUGEOT

Автомобил на годината за 2017 г. в Европа – SUV Peugeot 3008 ще е емблемата на SUV гамата на Peugeot по време на Автосвят Пловдив. Получил 30 международни награди от лансирането си до момента, новият SUV Peugeot 3008 се превръща в еталон за стил и несравнимо усещане от шофирането.

Големият 8-инчов сензорен екран, инсталиран в центъра на бордното табло, е оборудван с капацитивна технология за по-добра реакция и практичност.

Инструменталният блок на head-up дисплея се появява на 12,3-инчов екран с висока резолюция и футуристична графика. Многобройни системи за помощ при шофиране ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) минимизират всеки източник на опасност на пътя чрез арсенал от функции за безопасност.

При шофиране в града водачът е подпомаган при определени маневри също и от Visio Park (360-градусов изглед около автомобила) и най-новото поколение асистент за паркиране Park Assist.

Независимо дали в бензинова или дизелова версия, новият SUV PEUGEOT 3008 в Европа се възползва от предимствата на гама двигатели Euro 6.1, които са мощни и въпреки това с много нисък разход на гориво.

Системите за подпомагане на шофирането като Park Assist и Active City Brake оборудват и компактния SUV Peugeot 2008, който също ще бъде изложен по време на Автосвят Пловдив 2017 г. SUV Peugeot  2008 предлага несравнима динамика и уникално пристрастяващо усещане при шофиране. PEUGEOT i-Cockpit® осигурява уникално усещане в сегмента. Водачът се наслаждава на интуитивно, пъргаво, гъвкаво и безопасно шофиране.

  

ISUZU

Посетителите на Автосвят Пловдив ще открият на щанда на София Франс Ауто и пикапите Isuzu D-MAX – синоним на здравина и стабилност. Isuzu D-MAX – в двете си нива на оборудване Gravity и Arena, във версия с механична и автоматична скоростна кутия, ще бъдат представени на изложението.

D-MAX е проектиран и създаден да върши много работа дълго време.Isuzu D-MAX е оборудван с нов, съвременен дизелов двигател Isuzu (RZ4E-TC), 1.9 литра, Euro 6, който осигурява надеждност и ниски разходи на гориво.

Isuzu D-MAX разполага със система за превключване на 4×4 в движение до 100 км/ч и има по-голяма товароносимост – 1080 кг. и по-голям капацитет на теглене – 3 500 кг.

Дългото междуосие (3,095 mm) на пикапа осигурява по-добро шофиране и поведение на пътя и намалява момента на накланяне. Намален е спирачният път при аварийно и рязко спиране, а контролът на водача е повишен, независимо от теглото на товара.

В рамките на Автосвят Пловдив пикапите Isuzu D-MAX ще могат да бъдат закупени със специална отстъпка от цената в размер на 10%.

 

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES

По време на Автосвят Пловдив София Франс Ауто ще представи и трети автомобилен бранд – дружеството вече е официален вносител на гамата товарни автомобили Piaggio Commercial Vehicles. Piaggio MAXXI LONG TIPPER BED и Piaggio APE CLASSIC ще демонстрират практичност и универсалност в рамките на изложението.Piaggio MAXXI LONG TIPPER BED разполага с най-доброто съотношение между размери и товарен обем – товарен автомобил, маневрен като лека кола. Отличава се с компактен размер, невероятна маневреност и товароносимост, присъща на значително по-големи и по-тежки превозни средства. Според употребата Porter може да се предлага в редица модификации, всяка една разработена за извършването на специфична дейност. Идеален за поддръжка, за строителни фирми и за транспортиране на тежки, обемисти предмети.

Piaggio APE е символ на италианския лайфстайл, подходящ е за професионална и лична употреба, с неподправимия си стил и функционалност.

Piaggio Commercial Vehicles е силен партньор за всеки клиент, търсещ автомобил, който се изправя пред предизвикателствата на мобилността ежедневно, като предоставя компактни и гъвкави автомобили с висока товароносимост и еклогичност.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >