/ „София Франс Ауто“ с ново лого за 30-годишния си юбилей

„София Франс Ауто“ с ново лого за 30-годишния си юбилей

„София Франс Ауто“ АД обнови логото и корпоративната си идентичност. Това съвпадна с
30-годишния юбилей на компанията, отпразнуван през месец декември 2022 г. Новият графичен знак е създаден като абревиатура от името на фирмата на латиница (SFA) и вече може да бъде видян на фасадата на централната ѝ административна сграда на бул. „Ботевградско шосе“ в София. Неоновият надпис е с височина 180 см и е забележим отдалеч.

„Развитието на корпоративната ни идентичност е израз на модерното ни виждане за бъдещето, на бързото разрастване на компанията и на разширяването на продуктовото ни портфолио – отбеляза Стоян Желев, главен изпълнителен директор на „София Франс Ауто“ АД. – Тези процеси намират отражение и в корпоративната ни култура и ценности, които са пряко свързани с начина, по който обслужваме клиентите си.“

Новата идентичност постепенно обхваща и дъщерните дружества на компанията, като тези от собствената търговско-сервизна мрежа на SFA вече ползват регистрираната марка SFA Retail, като я включват и в името си и постепенно се превръщат в мултибранд центрове за продажба и сервизиране на Peugeot, Citroen, DS и Opel.

Фирмите на SFA, които предоставят разнообразие от съпътстващи услуги, също са с освежена идентичност – застрахователното дружество SFA Broker („Ес Еф Ей Брокер“), SFA Occasion („Ес Еф Ей Оказион“) за употребявани автомобили и SFA Logistics („Ес Еф Ей Логистика“) за логистични дейности.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин