„София Франс Ауто“ получи награда от TotalEnergies за дистрибутирането на масла

0211
2022

„София Франс Ауто“ (SFA) бе отличена от TotalEnergies като един от най-големите в света независими дистрибутори на маслата Quartz, Rubia и Elf. Наградата Lubricants Awards 2022 беше връчена на г-н Ивайло Витанов, директор „Резервни части“ в компанията, по време на официална церемония в Шато де Шантийи край Париж, Франция.

„За нас е чест да получим това отличие от TotalEnergies след дълги години на добро партньорство. Благодарение на нашето сътрудничество и на широката ни мрежа за разпространение на масла, качествените продукти на TotalEnergies достигат до крайните потребители в страната“, сподели Ивайло Витанов по повод получената награда.

TotalEnergies организира веднъж на две години наградите за смазочни материали, но за първи път такава е присъдена на дистрибутор от България. Отличените партньори на световната мултиенергийна корпорация са 27 от общо 140 страни. Основният критерий за оценка е обемът продажби на продуктите на TotalEnergies за последната година, като за 2021-а “София Франс Ауто“ е реализирала над 600 тона от маслата на компанията.

Продуктите на TotalEnergies са предпочитани у нас заради високото качество, съвместимостта с всички видове автомобилни двигатели и конкурентните цени. От вносните масла в България те се нареждат с гамата Quartz на първа позиция спрямо останалите на пазара. Използването им сe препоръчва и от производителя на автомобилите Peugeot, Citroen и Opel, чийто официален вносител за страната е SFA.

„София Франс Ауто“ започва партньорството си с TotalEnergies през 2009 г., като първоначално разпространява продуктите им в оторизираните сервизи на Peugeot, а впоследствие предлага широка гама от смазочните материали и в независимата търговско-сервизна мрежа в цялата страна. От няколко години SFA вече е обособила и складове за масла в по-големите градове. По този начин маслата TotalEnergies, които са в услуга не само на автомобилния сектор, но и на различни сфери в индустрията, достигат до хиляди клиенти.

През годините партньорството укрепва, обемите на продажби растат. Разширява се и
обхвата на съвместните проекти с TotalEnergies, които понастоящем са насочени към
обособяването на автосервизна мрежа под бранда на TotalEnergies Quartz Auto Service,
която качествено да обслужва всякакви марки автомобили, както и към възможността
да бъдат инсталирани публични станции за зареждане на електрически автомобили при
партньори на „София Франс Ауто“.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин