София става топдестинация на картата на Audi

0905
2017

Шоурумът на Audi  в София вече е със статут на Audi Sport дилър. Това подрежда столицата ни сред топлокациите за феновете на германската марка в Европа. Комплексът, „ Порше София Запад” е един от най-големите в Европа. Той отговаря на най-високите корпоративни стандарти в световен мащаб за продажбено и следпродажбено обслужване на марката. Шоурумът на Audi напълно отговаря на изискванията за дилър на спортните модели от гамата RS и R8. Освен елементите на обзавеждане, шоурумът разполага със специалиизирана сервизна техника за поддръжка на спортните конски сили на моделите, които се предлагат от висококвалифицирани Audi Sport продажбени консултати.

По повод обявяването на „Порше София Запад“ за „Audi Sport дилър“ специален гост на събитието беше италианският автомобилен пилот Емануеле Пиро, звезда в автомобилния спорт с пет исторически победи в състезанието за издържливост „24 часа на Льо Ман“ и девет  подиума. Той ще представи премиерните спортни модели на Audi, родени на пистата и създадени за пътя. Петкратният шампион от Льо Ман ще сподели какво е да печелиш митичните 24 часа и как успява да запази своя спортен дух години след като е прекратил спортната си кариера.

Проектът на Ники Златков всъщност маркира много значимо присъствие за Audi в Европейския планински шампионат

Модифицираният Audi RS 3 Limousine е новото компактно попълнение в гамата от върхови спортни модели на Audi.  Премиерата на RS 3 Limousine се състоя на  автомобилното изложение в  Женева м.г., задвижван от най-мощния  петцилиндров двигател в света в серийно производство, с изключителна динамика и внушителна визия. Автомобил, който обещава  изключително емоционални моменти на пътя. Със своите отличителни спортни характеристики Audi RS 3 Limousine зашеметяващо извоюва първи позиции в този клас автомобили. Уникалното ускорение от 0 до 100 км/ч само за 4,1 секунди заедно с характерния RS-дизайн, спортен интериор и високо ниво на комфорт правят този модел да спира дъха на всеки който го тества.

Новият Audi RS 5 Coupé  е първият модел на Audi Sport носещ актуалния стилистичен идиом “RS”. Напълно новият 2.9 TFSI biturbo двигател разполага с мощност от 331 кВт (450 к.с.) и въртящ момент от 600 Нм. Инженерите на Audi са го разработили от бял лист хартия, той предлага съчетание от високо ниво на мощност и ефективност, както и ненаподобим RS звук.  Като част от стандартното оборудване системата quattro разпределя мощта към всичките четири колела. За RS 5 Coupé дизайнерите са черпили вдъхновение от ярко изразените състезателни елементи на Audi 90 quattro IMSA GTO.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин