София Картинг Ринг с нова конфигурация

0511
2019

По случай 5-ия си рожден ден най-голямата закрита картинг писта на Балканите ще изненада своите посетители с ново трасе. Екипът на София Картинг Ринг подготви нови високоскоростни емоции за всички фенове на моторните спортове, като новата конфигурация е достъпна от началото на този месец.

Всеки ще има възможност да тества своите способности, като от старта до финала ще трябва да се преодолеят 646 метра дължина, с 18 завоя. Шест от завоите след старта на обиколката са напълно променени, като с новия дизайн се изискват умения за поддържане на висока скорост в поредица от завои и къси прави. Степента на сигурност е сред
приоритетите за София Картинг Ринг и затова ще се погрижат новите
висококачествени ограждения и специална настилка, гарантираща възможно най-добро сцепление.

Това е трета промяна на конфигурацията на трасето за 5-те години, откакто София Картинг Ринг отвори врати и се превърна в любимо място за забавление на малки и големи. Освен за забавление и адреналин, новата конфигурация ще бъде използвана за многобройните надпревари и шампионати, които се провеждат на пистата. Многото различни треактории и начини на преминаване ще позволят повече изпреварвания и атракция за зрителите. Промяната ще помогне и в обучението на най – малките пилоти, участващи в „Картинг училището за шампиони“. По-голямата дължина и трите завоя в повече покачиха най – добрите времена с над 3 секунди.

През февруари тази година, в търсене на най-тясната връзка между любителско и професионално изживяване, София Картинг Ринг представи и най-новите членове на семейството си, а именно новия модел картинги CRG. Сега, когато пистата ще зарадва всички посетители и с нова конфигурация, на практика ще се превърне в напълно обновено място за спорт и забавление на закрито!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин