София Ауто празнува 15 години

От автомобилния дилър планират различни промоции по повода

2402
2016

През 2016 г. София Ауто празнува 15-годишен юбилей. От компанията планират редица промоции през цялата година, които ще бъдат комплимент към всички клиенти, партньори и приятели, спомогнали за развитието на марката. През годините София Ауто успя да се наложи на пазара на нови автомобили в страната като надежден и сигурен партньор.

Със своята работа за Opel, Chevrolet и американските марки Cadillac, Corvette и HUMMER, София Ауто е и първият и най-голям мултибранд дилър на General Motors в България. През годините автомобилният дистрибутор е реализирал продажби на близо 13 000 автомобила. С дял от над 20% от продажбите на нови автомобили с марка Opel в България компанията продължава своето стабилно присъствие на пазара.

Топ 3 на най-продаваните модели, които формират над 50% от продажбите на компанията през всички години, са Opel Astra, Opel Corsa и Chevrolet Aveo. Най-скъпият предлаган автомобил e имиджовият SUV Escalade от гамата на Cadillac, който освен флагман на марката е и лидер в сегмента си по размери и един от най-луксозните високопроходими автомобили, които се предлагат на българския пазар.

София Ауто България разполага с голям мултифункционален автокомплекс в София с шоуруми на Opel и Cadillac, в който се обслужват марките на General Motors. Компанията разполага и с най-големия автокомплекс в Югозападна България, който освен традиционните за София Ауто марки автомобили, предлага за региона нови автомобили и гаранционен сервиз на Kia и Great Wall.

Капацитетът за сервизно обслужване в обектите на компанията е между 100 и 150 автомобила на ден. Сред предлаганите услуги са продажба, гаранционен и извънгаранционен сервиз на нови и употребявани леки и лекотоварни автомобили, търговия с резервни части и аксесоари, ежедневно обслужване, профилактика и тунинг на моторни превозни средства, отдаване на автомобили под наем, както и посредничество при лизинг, автокредити и застраховки.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин