Снимки на индивидуални автомобили Porsche засилват очакването на клиентите

2005
2020

Онлайн платформата „My Porsche“ става още по-атрактивна: новата функция „Behind the Scenes“ (Зад кулисите) дава на клиентите ексклузивен поглед върху производството в завода на производителя на спортни автомобили в Цуфенхаузен. Клиентите могат да проследят как поръчаният от тях автомобил се конструира стъпка по стъпка. За спортните автомобили 911 и 718 с две врати Porsche вече са инсталирали камери на две важни позиции и са ги свързали с производствения софтуер. Скоро ще бъдат добавени още две камери. „My Porsche“ е централизираният клиентски портал за собственици на автомобили, който обединява всички предложения и услуги, налични за индивидуални автомобили.

„Чрез „Behind the Scenes“ правим производството реално за нашите клиенти“, казва Кристиан Фрийдъл, директор на завода на Porsche в Цуфенхаузен. „Ние произвеждаме впечатляващи, силно персонализираниспортни автомобили всеки ден в основния ни завод. Мотивация за това ни дават клиентите от цял свят. Факторът на успеха са нашите служители, които реализират мечтите на клиентите със съвършенство и страст. Този поглед зад кулисите ни задължава, но ни служи и като източник на мотивация.“

„Porsche вярва в осигуряването на изключително персонализирано преживяване на клиентите си от самото начало – това вече включва времето, в което те чакат своя автомобил“, казва Робърт Адер, вицепрезидент Връзки с клиенти в Porsche. „Клиентите ни вече могат да видят на живо как се конструира техният индивидуално конфигуриран мечтан автомобил – това ще засили чувството на очакване още повече. Отначало ще лансираме това предложение на шест пазара и постепенно ще въвеждаме услугата и на други места.“

Приложението първо ще бъде налично за нови клиенти от САЩ, Германия, Великобритания, Канада, Швейцария и Испания. През следващите месеци ще последват и други пазари. Освен снимки от производството „My Porsche“ осигурява на клиентите и допълнителна ексклузивна информация за автомобила им. Порталът е наличен и като приложение.

Допълнителна информация за клиенти от САЩ

Клиентите в САЩ получават информация и за логистиката на автомобила. Освен информация за производствения процес, те могат да използват функцията „Porsche Track Your Dream“, за да проследят точно къде се намира автомобилът им по пътя от завода в Цуфенхаузен до дилърството. Обратното броене до финалната доставка също увеличава вълнението за клиентите, преди да получат автомобила си.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин