AUTO BILD България / Снимат Fast 8 в Куба

Снимат Fast 8 в Куба

Екипът на Fast 'n Furious е първият от Холивуд, получил разрешение за снимки в Куба. Снимки оттам се виждат в първия трейлър


10
май
2016

Fast 8 ще бъде първата част на поредицата автомобилни екшъни, в която няма да участва Пол Уокър. Тя обаче маркира и друг повратен момент в историята на филма – защото екипът, в т.ч. Вин Дизел и Мишел Родригес, е първият от Холивуд, получил разрешение за снимки в Куба, и по-точно – в Хавана. Затова поне свидетелства трейлърът, който беше качен в Youtube.

Oсвен трейла беше разпространен и специален Making-филм, който осигурява ексклузивна възможност да надникнем зад кулисите на предишните седем части!

Кърт Ръсел и Джейсън Стейтъм отново в играта

Действието на Fast 8 ще се развива предимно в Ню Йорк. Oсвен Вин Дизел в ролята на главния герой Доминик Торето в лентата ще бъдат включени и Кърт Ръсел (като мистериозния таен агент г-н Никой), Дуейн Джонсън – Скалата (като суперченгето Люк Хобс) и Джейсън Стейтъм (злодеят Декард Шоу). Шарлиз Терон също била потвърдила участието си. Осмата част на „Бързи и яростни“ ще излезе на 13-и април 2017 г. Всъщност дати са определени и за премиерите на следващите части на поредицата – за номер 9 това е 19-и април 2019 г., а за номер 10 – 2-ри април 2021 г.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин