Сливенският дилър на Toyota е сред 45-те най-добри в Европа


6
юни
2019

Ichiban на японски език означава „номер едно“. Наградата Ichiban на Toyota е запазена ексклузивно за дилърите в Европа, които се отличават с отлично обслужване на клиентите. Тазгодишното отличие от България отиде при оторизираното търговско представителство на Toyota в град Сливен „Кале Ауто“ ООД, което демонстрира най-висок разултат в програмата за оценка.


Церемонията по връчването на наградите за Най-добър дилър в
клиентската препоръка Ichiban за 2019 г. се проведе на Женевското езеро, като събра 45-те дилъра, които демонстрират какво е необходимо, за да бъдеш „най-добрия дилър в града“.

По време на церемонията Президентът и Главен изпълнителен директор на Toyota Motor Europe д-р Йохан ван Зил поздрави всички дилъри, събрани на събитието за изключителното им постижение. Той подчерта важността от слушането на клиента и създаването на персонализирано изживяване за всеки, който е свързан с нашата марка.

„Клиентът е в центъра на всички ключови бизнес решения. Всички
присъстващи тук днес, показаха, че в цяла Европа осигуряването на пълно клиентско удовлетворение е от изключително значение в ежедневната ни работа”, каза д-р ван Зил.

Почетен гост на Наградите Ichiban за 2019 г. беше изключително близкият до Toyota южноафрикански параолимпиец Тайрън Пилей. Той си взе почивка от подготовката за Игрите в Токио през 2020 г. и от работата си за Toyota Южна Африка, за да се срещне с дилърите. Тайрън е вдъхновен от тяхната отдаденост и коментира: „Вие сте дилърите златни медалисти на Европа“.

Над 2500 европейски дилъра се борят за честта да бъдат един от 45-те
победителя на Ichiban всяка година, демонстрирайки уникален подход и ангажимент към философията „Клиентът на първо място“.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин