Арматурното табло вчера и днес

1508
2016

След повече от 60 години отново заедно – международният доставчик на технологии и гуми за автомобилната индустрия Continental поднови своето старо партньорство с дизайнерската икона Borgward и разработи уникален 4.2” TFT инструментен клъстер за новия модел на германската автомобилна легенда. Важна част от стилния дизайн на автомобила, инструментният клъстер предоставя информация на шофьора чрез ергономични, цветни илюстрации и анимации.

„Borgward е символ на стил и Continental има дълга история на сътрудничество с компанията. Още през 50-те години, класиката на Borgward Isabella е оборудван с инструментни клъстери на Continental. Ние сме повече от щастливи да работим пак с нашия дългогодишен партньор и отново да му предоставим иновативните си продукти,“ отбеляза Хелмут Матши, директор на Интериор и член на Борда на директорите на Continental.

Новият продукт обединява 4.2–инчов цветен TFT LCD дисплей с висока резолюция (QVGA 480*272) и високо съотношение на контраста в изключително широк ъгъл на виждане. Клъстерът има възможност да представя изображенията в реални цветове и е свързан с аудио-видео ентертейнмънт модула на автомобила за още по-добра комуникация между човек и машина. Borgward на пазара за автомобили през март 2015 г. По време на международното автомобилно изложение Auto China през април 2016 г., компанията представи своя първи модел BX7.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин