Следващият Defender ще бъде без цели мостове


24
ное.
2018

Последната генерация на класическия офроудър Land Rover Defender беше спряна от производство през 2015. До две години обаче ще бъде пуснато ново поколение на модела, което отново ще има ръбеста каросерия. Най-съществените промени ще бъдат при техниката – освен окачване с конвенционални пружини ще има и опционално въздушно. Вместо цели мостове отпред и отзад ще има независимо окачване. Както и преди, ще бъдат лансирани две модификации – с три и с пет врати, както и вариант с мек покрив. И докато колекционери са готови да платят за Final Edition от 2015 до 140 000 лева, при новия Defender се очаква цените да започват от около 70 000 лева.

Още по темата

Card image cap
Краштестове: 5 звезди за Hyundai Kona, 0 за Fiat Punto

15
дек.
2017

В последната сесия тестове за безопасност, проведени от Euro NCAP, Kia Stinger, BMW Серия 6 GT, Jaguar F-Pace и Hyundai Kona, заслужиха максималния резултат от 5 звезди. Тотално се изложи Fiat Punto, който не заслужи нито една!

Card image cap
С 275 „коня“ i30 N атакува Golf GTI

14
юли
2017

Hyundai настъпва в класа на компактните спортисти: i30 N идва на пазара с до 275 к.с., ръчна трансмисия и система за междинна газ. Ние се докоснахме до модела!

Card image cap
Coupé-та с четири врати от Audi, Mercedes и BMW

3
авг.
2016

Смятате Golf за прекалено обикновен? Тогава се радвайте на тези Coupé-та – те са различни

Card image cap

В последния брой:

Архив >