Силвър Стар официално откри новия шоурум в Бургас


23
апр.
2019

Новото представителство предлага цялата продуктова гама на Mercedes-Benz

Официалният дистрибутор на Mercedes-Benz в България – Силвър Стар официално откри нов шоурум в Бургас. Сградата, се намира на ул. „Стефан Стамболов” 103 в морския град. На специално събитие по случая генералният дилър на луксозния автомобилен бранд посрещна клиенти и партньори с елегантен коктейл и с изложение на цялата продуктова гама от леки автомобили, ванове и камиони.Гвоздеят на вечерта беше премиерата на новият Mercedes-Benz GLE, който беше показан за първи път в България именно в град Бургас.

„Бургас е ключов град за нас и се радваме да посрещнем всички вас тук. Силвър Стар навърши две години в България и със стъпването си в Бургас откриваме нови хоризонти за българския пазар. Като нова компания, с нов екип и с нови перспективи, пред нас има изключителни възможности и големи отговорности. Вече доказахме, че предлагаме безкомпромисно качество и в продукцията, и в сервизното обслужване и вярвам, че екипът в Бургас също ще бъде еталон в това отношение. Mercedes-Benz ни ангажира да бъдем номер 1 и поддържането на това ниво е най-важната задача пред целия екип”, заяви генералният мениджър на Силвър Стар г-н Ролф-Юрген Заерле.

Той представи новия ръководен екип, който ще отговаря за дейността в Бургас – Георги Жеков, Мениджър „Продажби” и Илиян Йорданов, Мениджър „Следпродажбено обслужване”.

По време на събитието в шоурума бяха представени видео материали, отразяващи впечатляващата 136-годишна история на Mercedes-Benz. За настроението на гостите се погрижиха оперните дами от трио „Сопрано”, които изпълниха част от най-популярните класически арии.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >