Силата на 12-те: Lamborghini Aventador


1
ян.
2018

Фейслифтът на Aventador като че ли се опитва да обуздае архаичната бруталност с модерни прийоми като режими на движение. Накрая обаче бива запомнен от всички заради новата система за задни завиващи колела.

Тя осигурява на автомобила перфектна управляемост и пъргавина, превръща ниския и широк модел в идеален за междуградски пътища. Доказателството – от Lamborghini говорят за истински автомобил за удоволствия.

Разбира се в основата на това твърдение е V12 агрегатът, който е брутален и необуздан. Нито един друг спортен автомобил не се справя толкова успешно със задачата да ви превърне в извършител и жертва едновременно. 12-цилиндровият агрегат ни завладява с неудържима мощ, невероятен звук и перфектна хармония с прецизната трансмисия.

Още по темата

Card image cap
Тези автомобили харчат най-много

20
авг.
2017

Внимание, тези модели са големи лакомници: представяме ви 30-те коли, които харчеха най-много по време на тестове на AUTO BILD

Card image cap
10 американски автомобила, за които не сте чували: USSV Rhino GX

19
февр.
2018

Колите на Dodge, Ford, Lincoln, Chevrolet или Cadillac са познати и обичани и в Европа. В САЩ обаче има още много малки производители на автомобили

Card image cap

В последния брой:

Архив >