Сервиз съсипа нов Corvette


8
юни
2020

Собственик на Corvette закарал своето съкровище за проверка в сервиза – след това този C8 бил вече за моргата. Причината: гаф с подемника!

Една ужасна случка: рядък екземпляр на новия Corvette C8 посещава сервиза – и малко по-късно автомобилът е купчина ламарини за автоморгата! Това се е случило на един мъж от Флорида (САЩ), който споделил нещастието в профила си в Instagram. На снимката се вижда червен Corvette C8, паднал от подемника в сервиза. Предните колела все още висят във въздуха, а задната част на автомобила е на пода на сервиза.

По каросерията личат сериозни щети отстрани и по предницата – автомобилът попада в графа тотална щета! Собственикът Джейк Антъни написал: „Да, това е моят автомобил. Исках да дам шанс на сервиза да подходим дискретно относно тази ужасна ситуация. Но за съжаление на няколко идиота от сервиза им хрумна да снимат случката и да публикуват снимките. Без моето разрешение.“

Собственикът на Corvette вече не иска базов C8

Освен това Антъни е публикувал снимка на ръководството, на което е показано, за кои точки се повдига правилно с подемник спортиста със средно разположен двигател Corvette (6,2-литров V8 мотор с 495 к.с.). Той предупреждава другите притежатели на C8: „Уверете се, че от сервиза са запознати с това ръководство, когато закарате автомобила си там.“ Гневът на мъжа е наистина голям. Не е ясно, какво ще се случи с повредения Corvette – или ще бъде продаден за малка сума, или наистина ще финишира в автоморгата. Собственикът му Антъни определено няма да го кара повече. Той вече е разговарял с шефове на GM и си е резервирал следващия Corvette Z06. Антъни вече не иска да базов C8. Z06 трябва да се появи на пазара през 2021 г. – това ще бъде топмоделът на Corvette, който ще зарадва мъжа от Джаксънвил.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >