Семейството на М. Шумахер с изявление в навечерието на 50-ия му рожден ден


2
ян.
2019

Семейството на Михаел Шумахер излезе с официално съобщение в навечерието на 50-ия юбилей на легендата. По последни данни гениалният пилот вече не е прикован към леглото, но продължава да се бори с тежките травми след инцидента по време на ски преди 5 години.

Публикуваме превод на обръщението:

„Ще бъдем щастливи сме да отпразнуваме 50-ата годишнина на Михаел утре с всички вас и ви благодарим сърдечно, че можем да го направим заедно.

Като подарък за него, нас и вас, фондацията Keep Fighting създаде виртуален музей. Приложението за мобилни устройства Official Michael Schumacher ще бъде активно от утре и ще ни позволи да видим ретроспекция на успехите на Михаел. Апликацията е поредният ни опит да отдадем дължимото на Михаел и на вас, неговите фенове, като почетем постиженията му. Надяваме се да се забавлявате с приложението.

Той със сигурност е много горд с всичко, което е постигнал, както и ние. Ето защо ще си припомним успехите му с изложбата за лични вещи на Михаел Шумахер в Кьолн, като публикуваме в социалните мрежи на снимки вещи и спомени от неговата кариера и като продължаваме благотворителната му дейност.

Бъдете сигурни, че той е в добри ръце и правим всичко възможно да му помогнем. Молим ви за разбиране, че следваме желанието на Михаел да пазим такава деликатна тема като здравето му, далеч от публичното пространство. Същевременно ви благодарим за приятелството и за подкрепата.

Пожелаваме ви здраве и щастие през 2019!”

Още по темата

Card image cap
Мийк и догодина в Citroen

16
дек.
2015

Британецът ще продължи да кара за френския отбор през следващите три години

Card image cap
Фетел с прическа като на Ким Чен-ун

21
мар.
2018

За началото на сезона Себастиан Фетел се е подготвил с нова „бойна“ прическа

Card image cap
Тихомир Стратиев и Добрин Борисов са новите рали шампиони на България

7
окт.
2017

След отпадането на Григор Григоров/Даниел Миленков рали шампионите на България за 2017 г. са ясни

Card image cap

В последния брой:

Архив >