Семейството на М. Шумахер с изявление в навечерието на 50-ия му рожден ден


2
ян.
2019

Семейството на Михаел Шумахер излезе с официално съобщение в навечерието на 50-ия юбилей на легендата. По последни данни гениалният пилот вече не е прикован към леглото, но продължава да се бори с тежките травми след инцидента по време на ски преди 5 години.

Публикуваме превод на обръщението:

„Ще бъдем щастливи сме да отпразнуваме 50-ата годишнина на Михаел утре с всички вас и ви благодарим сърдечно, че можем да го направим заедно.

Като подарък за него, нас и вас, фондацията Keep Fighting създаде виртуален музей. Приложението за мобилни устройства Official Michael Schumacher ще бъде активно от утре и ще ни позволи да видим ретроспекция на успехите на Михаел. Апликацията е поредният ни опит да отдадем дължимото на Михаел и на вас, неговите фенове, като почетем постиженията му. Надяваме се да се забавлявате с приложението.

Той със сигурност е много горд с всичко, което е постигнал, както и ние. Ето защо ще си припомним успехите му с изложбата за лични вещи на Михаел Шумахер в Кьолн, като публикуваме в социалните мрежи на снимки вещи и спомени от неговата кариера и като продължаваме благотворителната му дейност.

Бъдете сигурни, че той е в добри ръце и правим всичко възможно да му помогнем. Молим ви за разбиране, че следваме желанието на Михаел да пазим такава деликатна тема като здравето му, далеч от публичното пространство. Същевременно ви благодарим за приятелството и за подкрепата.

Пожелаваме ви здраве и щастие през 2019!”

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин