Семейството на М. Шумахер с изявление в навечерието на 50-ия му рожден ден


2
ян.
2019

Семейството на Михаел Шумахер излезе с официално съобщение в навечерието на 50-ия юбилей на легендата. По последни данни гениалният пилот вече не е прикован към леглото, но продължава да се бори с тежките травми след инцидента по време на ски преди 5 години.

Публикуваме превод на обръщението:

„Ще бъдем щастливи сме да отпразнуваме 50-ата годишнина на Михаел утре с всички вас и ви благодарим сърдечно, че можем да го направим заедно.

Като подарък за него, нас и вас, фондацията Keep Fighting създаде виртуален музей. Приложението за мобилни устройства Official Michael Schumacher ще бъде активно от утре и ще ни позволи да видим ретроспекция на успехите на Михаел. Апликацията е поредният ни опит да отдадем дължимото на Михаел и на вас, неговите фенове, като почетем постиженията му. Надяваме се да се забавлявате с приложението.

Той със сигурност е много горд с всичко, което е постигнал, както и ние. Ето защо ще си припомним успехите му с изложбата за лични вещи на Михаел Шумахер в Кьолн, като публикуваме в социалните мрежи на снимки вещи и спомени от неговата кариера и като продължаваме благотворителната му дейност.

Бъдете сигурни, че той е в добри ръце и правим всичко възможно да му помогнем. Молим ви за разбиране, че следваме желанието на Михаел да пазим такава деликатна тема като здравето му, далеч от публичното пространство. Същевременно ви благодарим за приятелството и за подкрепата.

Пожелаваме ви здраве и щастие през 2019!”

Още по темата

Card image cap
GP на Абу Даби: красавици от „1001 нощ“

28
ное.
2016

Слънце, напрежение и хубави жени – финалът на Формула 1 в Абу Дани събра много красота. Ние събрахме за вас най-атрактивните дами от изминалия състезателен уикенд

Card image cap
Битката на гумите в „24 часа на Льо Ман“

17
юни
2016

Претендентите от Porsche и Тoyota в „кралския клас“ LMP1 залагат на Michelin, 20 от общо 23 коли в LMP2 използват Dunlop

Card image cap
Рали звездата без медали на Олимпиадата

16
авг.
2016

В автомобилния спорт Насер Ал Атия е от по-кратко време, отколкото в Олимпийските игри. Тази година катарецът не успя да спечели медал – както направи през 2012-а

Card image cap

В последния брой:

Архив >