Сезон 2020 ще се обсъжда в Троян


1
ное.
2019

Сезон 2020 в българския автомобилен спорт ще се обсъжда в Троян утре, като председателят на АФБ Камен Михайлов заяви, че тази среща е дори закъсняла, тъй като зимната пауза ще мине много бързо.

„Основната ни тема ще Наредбата за организиране и състезания през 2020 година, като амбицията ни е тя да е готова за награждаването за този сезон – обясни Михайлов. – Участниците в шампионатите, организаторите, спонсорите, публиката искат яснота за следващия сезон, за да може всичко да тръгне нормално.

„Естествено, другата важна тема ще са специалните правилници за отделните дисциплини за следващия сезон, както и провеждането на рали „България 2020”, което си остава най-голямото ни автомобилно състезание.”

Камен Михайлов определи състава на участниците в срещата като „максимално широк”, като освен председателите на всички комисии ще присъстват и активисти, които със своята експертиза ще допринесат за максимално „изчистване” на забелязаните през сезона слабости, за да „може да се чуе всяко едно мнение, да се обсъдят идеите и да се избере най-доброто” за следващия сезон.

Още по темата

Card image cap
Jaguar във Формула Е (ВИДЕО)

15
дек.
2015

За път от 2004 г. насам Jaguar oбяви заводска програма за моторспорт: от 2016 г. британците ще се включат във Формула Е

Card image cap
Хирвонен с първа етапна победа

16
ян.
2016

Две Mini-та записаха първо и второ време в 12-ия етап на „Дакар“, Петерханзел уверено върви към триумф в генералното класиране

Card image cap
И Сайнц аут от „Дакар”

6
ян.
2017

Сирил Депре вече оглавява временното класиране

Card image cap

В последния брой:

Архив >