Седма шампионска титла отборно за АСК Ефко Рейсинг Казанлък


26
юли
2016

На предпоследния кръг от планинския шампионат на България АСК Ефко Рейсинг Казанлък спечели своята седма шампионска титла. Това беше отличен подарък за 15-годишния юбилей на клуба и за всичките 295 състезания, в които е участвал до момента. Александър Димитров-Пъчката със Citroen Saxo е новият шампион в клас НС 4. Димитров завърши на 2-ро място на планиско Шипка Дамасцена, което беше достатъчно за спечелването на титлата кръг преди края на шампионата.
Другите пилоти на АСК Ефко Рейсинг Казанлък се класираха в челните позиции. Даниел Живков с Lancia Delta спечели 1-во място в клас НС 2 и 2-ро място в генералното класиране, а Косю Йорданoв с Renault Megane е 2-ри в клас НС 3. Решаващото последно състезание от планинския шампионат ще се проведе в последната седмица на август в Кюстендил, където ще стане ясен първенецът в планинския шампионат на България за 2016 година. Временен водач е Любен Каменов, а втори е Даниел Живков.

Още по темата

Card image cap
Hyundai Racing Trophy отново на рали в Румъния

30
мар.
2017

Новата еволюция на Hyundai i20 Coupe R ще направи своя дебют в състезателна среда

Card image cap
Льоб с поредна етапна победа на „Дакар“

7
ян.
2016

Гениалният френски пилот утвърждава лидерската си позиция с преднина от 8 мин след още един спечелен етап

Card image cap
Зверска катастрофа и отпадане за Алонсо в първия му старт от Инди 500

29
май
2017

Какво състезание само! На Indy 500 Фернандо Алонсо успя да преживее всички възможни драми: катастрофи, обиколки като лидер и отпадане

Card image cap

В последния брой:

Архив >