Нашите съвети » Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! Polestar 3

Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! Polestar 3

0807
2022

Водачите на автомобили са изправени пред дилема – кога е моментът да премина към електромобил? През следващите три години производителите ще пуснат доста интересни модели. Представяме ви седем готини електромобила, за които си струва да почакате. В момента политиците все още дискутират и спорят относно предстоящата забрана за производство на двигатели с вътрешно горене от 2035 г.

А клиентите? Те разбира се обмислят преминаването към електромобил. Това естествено не важи за хората, които нямат възможност да зареждат електромобила си вкъщи или в работата. Все пак не бързайте. AUTO BILD ще ви представи някои модели, за които си струва да почакате: тези електромобили ще се появят през следващите три години. Всички те могат много повече от актуалните модели с електрическо задвижване на пазара: да зареждат по-бързо, да изминават повече километри и да разсъждават интелигентно.

За семейства: новият Polestar 3

SUV-ът с дизайн на Сoupé на шведската електрическа марка (на Volvo) ще се появи на пазара през 2023 г., дълъг е точно пет метра, разполага дори с място за трети ред седалки. Батериите в пода на автомобила могат да осигурят пробег до 600 км. Също така могат да бъдат теглени и ремаркета – неговият събрат е обичаният Volvo XC90, който също скоро ще се предлага само във версия с електрическо задвижване. Цена: около 140 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин