Нашите съвети » Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! Renault R5

Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! Renault R5

1807
2022

Водачите на автомобили са изправени пред дилема – кога е моментът да премина към електромобил? През следващите три години производителите ще пуснат доста интересни модели. Представяме ви седем готини електромобила, за които си струва да почакате. В момента политиците все още дискутират и спорят относно предстоящата забрана за производство на двигатели с вътрешно горене от 2035 г.

А клиентите? Те разбира се обмислят преминаването към електромобил. Това естествено не важи за хората, които нямат възможност да зареждат електромобила си вкъщи или в работата. Все пак не бързайте. AUTO BILD ще ви представи някои модели, за които си струва да почакате: тези електромобили ще се появят през следващите три години. Всички те могат много повече от актуалните модели с електрическо задвижване на пазара: да зареждат по-бързо, да изминават повече километри и да разсъждават интелигентно.

За сърцето: новото Renault R5

Шефът Лука Де Мео казва, че Renault трябва да се обърне към своите класики: R4, R5… речено, сторено. R5 бе градската „бълха” на 70-те и 80-те години на миналия век, а през 2024 г. ще се завърне: като малък автомобил, изцяло електрически, с Google на борда (за по-добра комуникация с автомобила). R4 също ще се появи, вече е ясно, отново с електрическо задвижване. Цена? Около 50.000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин