Нашите съвети » Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! Mercedes EQG

Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! Mercedes EQG

1407
2022

Водачите на автомобили са изправени пред дилема – кога е моментът да премина към електромобил? През следващите три години производителите ще пуснат доста интересни модели. Представяме ви седем готини електромобила, за които си струва да почакате. В момента политиците все още дискутират и спорят относно предстоящата забрана за производство на двигатели с вътрешно горене от 2035 г.

А клиентите? Те разбира се обмислят преминаването към електромобил. Това естествено не важи за хората, които нямат възможност да зареждат електромобила си вкъщи или в работата. Все пак не бързайте. AUTO BILD ще ви представи някои модели, за които си струва да почакате: тези електромобили ще се появят през следващите три години. Всички те могат много повече от актуалните модели с електрическо задвижване на пазара: да зареждат по-бързо, да изминават повече километри и да разсъждават интелигентно.

За почитателите на офроуда: новият Mercedes EQG

Динозавърът сред всъдеходите (на пазара от 1979 г.) ще се появи през 2024 г. в електрическа версия. Може да се завърта на място, като това е възможно благодарение на четири отделни електромотора – по един на всяко колело.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ