Нашите съвети » Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! DeLorean Alpha5

Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! DeLorean Alpha5

1407
2022

Водачите на автомобили са изправени пред дилема – кога е моментът да премина към електромобил? През следващите три години производителите ще пуснат доста интересни модели. Представяме ви седем готини електромобила, за които си струва да почакате. В момента политиците все още дискутират и спорят относно предстоящата забрана за производство на двигатели с вътрешно горене от 2035 г.

А клиентите? Те разбира се обмислят преминаването към електромобил. Това естествено не важи за хората, които нямат възможност да зареждат електромобила си вкъщи или в работата. Все пак не бързайте. AUTO BILD ще ви представи някои модели, за които си струва да почакате: тези електромобили ще се появят през следващите три години. Всички те могат много повече от актуалните модели с електрическо задвижване на пазара: да зареждат по-бързо, да изминават повече километри и да разсъждават интелигентно.

За любителите на спортни автомобили: DeLorean Alpha5

Това не е шега – култовият автомобил от трилогията „Завръщане в бъдещето“ се завръща. Машината на времето DeLorean DMC-12 се нарича Alpha5 и притежава крилати врати! Три секунди са нужни за спринта от 0 до 100 км/ч, пробегът е 480 километра, а стартът на производството е планиран за 2024 г. Фирмата е американско-италианско-британска кооперация. Цени? Засега никой няма информация.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин