Нашите съвети » Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! Fisker Ocean

Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! Fisker Ocean

1307
2022

Водачите на автомобили са изправени пред дилема – кога е моментът да премина към електромобил? През следващите три години производителите ще пуснат доста интересни модели. Представяме ви седем готини електромобила, за които си струва да почакате. В момента политиците все още дискутират и спорят относно предстоящата забрана за производство на двигатели с вътрешно горене от 2035 г.

А клиентите? Те разбира се обмислят преминаването към електромобил. Това естествено не важи за хората, които нямат възможност да зареждат електромобила си вкъщи или в работата. Все пак не бързайте. AUTO BILD ще ви представи някои модели, за които си струва да почакате: тези електромобили ще се появят през следващите три години. Всички те могат много повече от актуалните модели с електрическо задвижване на пазара: да зареждат по-бързо, да изминават повече километри и да разсъждават интелигентно.

За на плажа с куче: Fisker Ocean

Дизайнерът Хенрик Фискер е автор на BMW Z8 и автомобилът на Джеймс Бонд Aston Martin DB9. В Щатите той основа своя собствена марка. В края на 2022 г. на пазара ще се появи Fisker Ocean, SUV с цена от 83 000 лв. Въртящ се дисплей, устойчиви материали, в режим  „California“ се отварят осем стъклени елемента, също и задницата. В целия свят досега са направени 50 000 поръчки на модела.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин