Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! Cupra UrbanRebel

1207
2022

Водачите на автомобили са изправени пред дилема – кога е моментът да премина към електромобил? През следващите три години производителите ще пуснат доста интересни модели. Представяме ви седем готини електромобила, за които си струва да почакате. В момента политиците все още дискутират и спорят относно предстоящата забрана за производство на двигатели с вътрешно горене от 2035 г.

А клиентите? Те разбира се обмислят преминаването към електромобил. Това естествено не важи за хората, които нямат възможност да зареждат електромобила си вкъщи или в работата. Все пак не бързайте. AUTO BILD ще ви представи някои модели, за които си струва да почакате: тези електромобили ще се появят през следващите три години. Всички те могат много повече от актуалните модели с електрическо задвижване на пазара: да зареждат по-бързо, да изминават повече километри и да разсъждават интелигентно.

За града: новият Cupra UrbanRebel

Представен точно в Барселона, с впечатляващо ръбест дизайн, човек би могъл да си помисли, че това е мини Lamborghini. Дължината му е само 4 метра, задно задвижване, 226 к.с., супербърз. Cupra блести с голям пробег в любимия клас: 400 км! Ще се появи на пазара през  2025 г., с него и модели-събратя на VW и Skoda.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин