Седем готини електромобила, за които си струва да чакате! Audi A6 e-tron Avant

1107
2022

Водачите на автомобили са изправени пред дилема – кога е моментът да премина към електромобил? През следващите три години производителите ще пуснат доста интересни модели. Представяме ви седем готини електромобила, за които си струва да почакате. В момента политиците все още дискутират и спорят относно предстоящата забрана за производство на двигатели с вътрешно горене от 2035 г.

А клиентите? Те разбира се обмислят преминаването към електромобил. Това естествено не важи за хората, които нямат възможност да зареждат електромобила си вкъщи или в работата. Все пак не бързайте. AUTO BILD ще ви представи някои модели, за които си струва да почакате: тези електромобили ще се появят през следващите три години. Всички те могат много повече от актуалните модели с електрическо задвижване на пазара: да зареждат по-бързо, да изминават повече километри и да разсъждават интелигентно.

Мечтаният служебен автомобил: Audi A6 e-tron Avant

Серийният автомобил ще изглежда още по-стилно от студията – така поне казват от Audi. Какво ще предлага комбито от 2024? 800 волтова техника на зареждане, което значи: ток за изминаването на 300 километра само за 10 минути. Двойно задвижване, над 400 к.с., 4 секунди за спринта до темпо 100 км/ч в топверсията. Ще се появи и седан версия. Цена? Скъп е, струва над 160.000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин