Седалки на BMW Серия 7 за Land Cruiser


15
окт.
2019

Украинските тунинг-специалисти от AutoLife са направили бодикит за Toyota Land Cruiser и вместо задна седалка са монтирали две отделни седалки от BMW Серия 7!

В Русия, Украйна и другите източноевропейски страни Toyota Land Cruiser  се среща доста често по пътищата. Докато на запад не ви е необходим тунинг, за да правите впечатление с Land Cruiser, повечето от клиентите в Източна Европа залагат на индивидуалността. Украинските тунинг-специалисти от  са създали широкообхватен бодикит с името Magnum за големия Land Cruiser 200, който включва и подобаващо облагородяване на вътрешното пространство.

Демонтаж на задната седалка, монтаж на седалки от BMW Серия 7

AutoLife са действали с ясна представа: след преработката Land Cruiser 200 не трябва да изглежда като „хладилник на колела“. За да постигнат това, те са направили Toyota по-широка с десет сантиметра, като освен това са оборудвали модела с по-агресивни брони, черна блестяща радиаторна решетка, нови странични прагове и преден капак от лека конструкция. Отвътре украинците са заложили най-вече на австрийска кожа, която покрива почти целия интериор, включително и тавана на автомобила. Кожата е комбинирана с дървени апликации и алуминий.  Изключително удобно е на втория ред в Land Cruiser: AutoLife са махнали оригиналната задна седалка и вместо нея са монтирали две отделни седалки от BMW Серия 7.  Цената на преработката не се съобщава.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >