Световна премиера за новия Volkswagen Nivus

2705
2020

Утре Volkswagen do Brasil ще представи най-новия си модел: Nivus. Новият Crossover Utility Vehicle (CUV) в сегмента на малките автомобили впечатлява с динамичен дизайн, щедро интериорно пространство и по-висока позиция на седене. Виртуалната премиера на модела ще се състои в 16:00 (CEST) на https://press.live-vwnivus.com/. Събитието от Сао Пауло ще се проведе на английски, испански и португалски.

Nivus е разработен в Южна Америка и първоначално ще бъде пуснат на пазара в Бразилия. Автомобилът ще се предлага и в Аржентина по-късно през тази година. Други пазари в Южна Америка ще последват през 2021 г. В дългосрочен план модел ще бъде пуснат и в европейска версия. Следователно, Nivus е Volkswagen, който е проектиран и разработен в Южна Америка, но въпреки това е предназначен за производство и продажба в други региони на планетата.

През 2020 г. Volkswagen do Brasil планира най-голямата продуктова кампания на марката в Южна Америка с общо 20 нови продукта. Nivus навлиза в нов сегмент на бразилския пазар с иновативен дизайн, който съчетава SUV елементи и линии на купе. Той разполага с един от най-големите багажници в сегмента на малките автомобили с вместимост от 415 литра. Автомобилът използва платформата MQB и ще се прави в завода в Анчиета (Сао Бернардо до Кампо, Бразилия).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин