Световна надпревара Body & Paint на Automechanika


18
юни
2022

С подкрепата на медийни партньори и спонсори от индустрията за каросерийни ремонти и бои, панаирът Automechanika продължава успешното си първенство и кани професионалисти автобояджии и експерти по лакови покрития за пътни превозни средства от цял ​​свят във Франкфурт, за да демонстрират в рамките на изложението своите уникални умения пред международно експертно жури.

През 2019 г. световният афтърмаркет форум Automechanika стартира първото си състезание Body & Paint в рамките на Automechanika Бирмингам. Малко по-късно на традиционното изложение в Германия се представиха също класиралите се финалисти от страната домакин и локалните издания на панаира в Бирмингам, Йоханесбург и Шанхай.

Основната задачата в състезанието е оригиналното авторско изрисуването на преден капак на автомобил с характерен за държавата на автобояджията мотив. При това, основният акцент при оценката пада е върху техническото съвършенство и креативния дизайн. Необичайното състезание се спонсорира от водещи международни компании в бранша като AkzoNobel, Axalta, BASF, Carbon и Sata.

По традиция и този септември във Франкфурт наградите за победителите ще бъдат връчени от организаторите и представителите на компетентното жури. Публиката отново също ще може да гласува за най-харесваните измежду атрактивно стилизираните предни капаци – инспириращи фантазията не само на фенове на тунинга, но и на истинските ценители на изобразителното изкуство.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин