Свеж външен вид и ъпдейт на интериора във фейслифта на Mercedes GLE

2801
2023

Mercedes ще пусне фейслифт на GLE и GLE Coupé – с нови брони, преработена светлинна графика и ъпдейт на интериора. Информацията досега!

До официалната премиера на фейслифта на Mercedes GLE и GLE Coupé на 31-ви януари 2023 г. остават няколко дни, но хората от Щутгарт показаха снимка в Twitter, с която ни подготвят за обновения SUV.

При външния вид от Mercedes са се концентрирали най-вече върху предницата и задницата на GLE, които са с нови брони. На тийзъра се виждат фарове с нов подпис на дневните светлини. Задните светлини също са преработени, като сега имат хоризонтална светлинна графика. 

Най-ново поколение на инфотейнмънт системата в GLE

Предната броня на обновения GLE ще има преработени вентилационни отвори. Освен това също и актуализирана радиаторна решетка и преработен интериор с нов волан. Най-новото поколение на инфотейнмънт системата също ще намери място в обновения GLE.

Тъй като при GLE се касае за малък ъпдейт, двигателите вероятно ще останат без промяна. Към момента Benz-ът се предлага с бензинови и дизелови двигатели, както и като Plug-in-хибрид. Мощността е от 272 к.с. до 612 к.с. във варианта на AMG.

А цената? Тя ще бъде комуникирана на по-късен етап. В момента в Германия GLE струва от 151.500 лв., а Coupé-версията е малко по-скъпа от SUV-а – 154.500 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин