Само S-клас може да укроти краля на джунглата (ВИДЕО)

Животинските образи „работят“ добре в рекламната индустрия. В спот за обновения S-клас Mercedes-Benz използва главен герой с маска на лъв като King of the City Jungle


18
окт.
2017

Високопоставен мениджър се качва след края на изпълнен със стрес и нерви ден в своя Mercedes. Въпреки че „босът“ е бесен, пакетът „Energizing Comfort” в обновения S-клас върши истински чудеса: в луксозната лимузина лошото настроение си отива само с натискане на бутон и претовареният ръководител в лъвски костюм се прибира весел у дома. Комбинацията от опции на общо стойност около 2000 лева комбинира различни комфортни системи в автомобила в прецизно дефинирани програми за повишаване на концентрацията и подобряване на физическата кондиция по време на пътуване, в т.ч. специфични настройки на климатичната инсталация, активната йонизация и ароматизация на постъпващия в купето въздух, цветовия стил в интериора, а също и масажната функция, отоплението и вентилацията на седалките и др. Цените на последното издание на S-клас стартират от 168 514 лв. за модификацията S 350 d с 286 к.с.

Още по темата

Card image cap
Пътят към собствен Ford GT

19
апр.
2016

Конфигураторът за новия Ford GT вече е онлайн. Осем цвята на външността, четири дизайна на кокпита, пет модела джанти

Card image cap
Идва SUV-ът на Lada

24
авг.
2016

Точно за 50-ия юбилей на марката Lada ще представи въодушевяващ прототип на SUV, наречен xCode. AUTO BILD ви представя първите снимки и информация!

Card image cap
BMW и Great Wall пред джойнт-венчър

13
окт.
2017

Сделката е свързана с изнасяне производството на MINI в Китай

Card image cap

В последния брой:

Архив >