Новини » Рустикално къмпингуване на добра цена с новия Flowcamper

Рустикално къмпингуване на добра цена с новия Flowcamper

2901
2021

Flowcamper показа на CMT новия си модел „Casper“ на базата на VW T6.1 или Mercedes Vito. Също нов е и „Max“ с отварящ се покрив!

След Max и Frieda Flowcamper допълва своята моделна гама с Casper – кемпер с концепция с отделни седалки, по избор на базата на  VW T6.1 или Mercedes Vito. Casper струва от 105 500 лв., а представянето му бе на CMTdigital 2021.

Независимо къмпингуване с Flowcamper Casper

Flowcamper са оборудвали Casper с вградена кухненска клетка с компресорен хладилник с вместимост 30 литра, котлон и хидросистема. Соларната система, както и литиевата акумулаторна батерия с 90 амперчаса позволяват независимо къмпингуване. За гъвкавостта се грижи не само чекмеджето под котлона, което се превръща в маса, но и лесно сгъващите се и преместващи се седалки.  В задницата на Casper се намира допълнителен резервоар за вода.

Друга новост на Flowcamper е Max на базата на Mercedes Sprinter с опционален отварящ се покрив. Със задно или двойно задвижване се предлагат две версии с две различни дължини (5,9 или 6,9 метра) – със или без баня. Особеност са тапицериите от истинско дърво. Всички мебелни модули могат да се заменят поотделно. Базовата цена на Flowcamper Max започва от 140 000 лв., а отварящият се покрив струва 18 000 лв.

Flowcamper се предлага и със суха тоалетна

Спускането на пазара на Casper всички модели ще се предлагат опционално и с под от истинско дърво – както и със суха тоалетна. За сериите Frieda и Casper хората от Flowcamper предлагат и приключенски пакет, който освен здрав мокет, включва и грил с тарелка, който с цел пестене на място се прибира в задницата. В ценовата листа присъства и задна стойка за резервно колело.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин