/ Рустикален бодикит за Amarok

Рустикален бодикит за Amarok

Pickup Design са тунинговали VW Amarok със състоящ се от 13 части бодикит. Отвътре има повече кожа – а който желае, ще получи и плътен и як V8-саунд.

Полските тунинг-специалисти от Carlex са основали подмарка – Pickup Design -, която се грижи предимно за създаването на готини лекотоварни модели. Сега основаната наскоро фирма е облагородила VW Amarok с бодикита „Amy“.

Широкообхватен бодикит и много кожа

С 13 елемента хората от Pickup Design са тунинговали модела на Volkswagen, като са монтирани нова предна и задна брони, по-здрави рамки за фаровете и задните светлини, пластмасови планки по калниците и спойлер на капака на товарната повърхност. Освен това има и няколко лепенки Amy, чиято графика може да бъде открита върху кожените седалки в интериора. Като цяло поляците не са пестили животинските кожи и са покрили с тях  също и скоростния лост, подлакътниците във вратите и волана. Ако желаете да ъпгрейднете и технически своя Amarok, ще получите от Pickup Design и пружини Pedders, които повдигат каросерията на VW с 30 милиметра. Лента с LED-светлини на покрива осигурява по-добра видимост през нощта, а ауспуховата уредба с управление посредством приложение осигурява при желание плътен V8-звук.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин