Руснаци тунинговаха Cayenne Coupé


29
апр.
2019

Руските тунинг-специалисти Topcar вече са се погрижили за чисто новото Porsche Cayenne Coupé. Кулминацията: XXL-бодикит!

Новото Porsche Cayenne Coupé все още не се е появило истински на пазара, но още от сега е ясно, че ще стане пазарен хит. Все пак Cayenne Coupé е в една ниша с BMW X6, Mercedes GLE Coupé и Audi Q8 – тази на SUV-Coupé-тата. Естествено и тунинг-фирмите са заинтересовани от модела!

Topcar е един от първите тунинг-специалисти, които се заемат с Cayenne Coupé. Първите рендери показва много широки калници и нови странични прагове. Същевременно са преработени и предната и задна брони, разработен е нов дифузьор с интегрирани ауспухови тръби. Пакетът е завършен с крило за покрива и спойлер за задния капак на автомобила. Засега не е известно, когато от Topcar ще пуснат елементите на пазара и колко ще струват те.

Още по темата

Card image cap
Мръсната дузина – Audi RS 6 на Abt Sportsline

11
окт.
2016

735 к.с. в тежащото над 2 тона Audi RS 6 на Abt Sportsline. Изисканото комби струва над 400 000 лева и от него ще бъдат произведени само 12 екземпляра. Първите ни впечатления!

Card image cap

В последния брой:

Архив >