Новини » Руска Youtube-звезда взриви BMW M5 Competition (ВИДЕО)

Руска Youtube-звезда взриви BMW M5 Competition (ВИДЕО)

0802
2022

Той го направи отново! Руският Youtuber и блогър Михаил Литвин е известен с тотално откачените си действия, заснети във видеоклипове. През 2020 г. той запали своя Mercedes-AMG GT 63 S пред камерата, привличайки вниманието на медиите. Причината: Литвин бил недоволен от обслужването в сервиза. А видеото вече има цели 28 милиона гледания! Само няколко месеца по-късно Youtuber-ът минава през витрината на шоурум на Porsche с чисто нов Taycan Turbo S – уж объркал педалите на газта и спирачката. Сега руснакът отново е в настроение да разрушава. Този път жертвата е BMW M5 Competition.

Според слуховете Литвин искал да почете със смелата каскада паметта на приятеля си Саид Губденски, който загина при катастрофа в BMW M4 Competition през ноември 2021 г. Официално Литвин не коментира този въпрос, вместо това моли абонатите си да отгатнат причината за унищожаването на M5.

Близо седемминутното видео, което генерира почти пет милиона гледания само за ден, показва как Литвин кара черно BMW M5 Competition LCI по заснежен наклон. Твърди се, че въпросното M5 не било на Литвин, а на негов приятел, който загубил на бас автомобила с цена над 250 000 лева. След като младият мъж няколко пъти подава газ, докато автомобилът е спрял, за да се чуе как звучат 625 конски сили, се показват кадри от клипчето, в което Youtuber-ът „овъгли“ GT 63 S.

След това Литвин, съблечен само по боксерки и яке – залива М5-ицата с бензин в типичния за него стил. Но шоуто не спира дотук – след това започва да обстрелва със запалени стрели към автомобила от разстояние, за да го взриви. След като няколко стрели не попадат в целта, руснакът най-накрая уцелва BMW-то. И следва сцена, достойна за германския екшън сериал „Аларма за Кобра 11“: M5 литва във въздуха, сякаш е взривена кола бомба. Литвин пада на снега, а от автомобила излиза черен дим.

Критика в коментарите

Експлозията е огромна и изглежда твърде екстремна, за да бъде постигната само със запалена стрела и малко бензин. В крайна сметка от M5-ицата не е останало почти нищо – освен купчина овъглен скрап. Остава въпросът какъв е смисълът от всичко това… Между другото, тази деструктивност не се приема добре от публиката, както свидетелестват коментарите под видеото.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ