Роудшоу 2016 на Federal-Mogul Motorparts представи цялата гама спирачни продукти Beral

2911
2016

Роудшоу 2016 на Federal-Mogul Motorparts  по атрактивен начин представи цялата гама от продукти по спирачната система – дискове и накладки Beral за тежкотоварната гама, като посети над 150 от най-големите сервизи и собственици на тежкотоварни паркове в България. Шоуто даде възможност на тези клиенти да се запознаят с всички новости и спецификации на продуктите Beral, произведени от Federal-Mogul Motorparts.

Роудшоу 2016 се проведе през септември, октомври и ноември и бе организирано съвместно с дългогодишния партньор на компанията – СФК-ТРАК ООД. Всички сервизи, участници в Роудшоу 2016, имаха възможност да научат повече за предимствата на продуктите и да се възползват от пакетни цени на продуктите с марка BERAL.

Beral е основна серия дискови накладки както за оригинално вграждане, така и за вторичния пазар, с гама, покриваща изцяло парка от товарни автомобили, ремаркета и автобуси. Всички продукти преминават през многократни тестове в различна пътна обстановка и при симулирани тежки условия – горещ климат и свръхнатоварване. Доказано е, че дисковете и накладките с марка Beral са по-издръжливи и многократно надвишават стандартите за безопасност на Европейската директива ECE-R90. Относно приложенията за камиони, Beral осигурява топ резултати в тази категория. Тестове спрямо основните конкуренти показват, че Beral изпреварва останалите по отношение износването на фрикционния материал, гарантирайки максимален живот на накладките, а също така се отличава с добре балансирано и гладко износване на барабаните.

3-1

Роудшоуто е популярна атракция на Federal-Mogul Motorparts, стартирала първоначално в Италия, след което реализирана и в други страни от региона като Гърция, Словения и Сърбия. В България роудшоуто на Federal-Mogul Motorparts се проведе за първа година в тежкотоварния сегмент и предизвика изключителен интерес сред партньорите на компанията.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин