Роудшоу на Federal-Mogul представи гамата спирачни продукти Beral

Над 200 сервизa и собственици на тежкотоварни паркове се запознаха с предимствата на спирачните продукти с марка Beral


12
дек.
2017

Роудшоу 2017 на Federal-Mogul Motorparts  по атрактивен начин представи обширната гама от продукти по спирачната система – дискове и накладки Beral за тежкотоварната гама, като посети над 200 от най-големите сервизи и собственици на тежкотоварни паркове в над 20 от големите градове в България. Шоуто даде възможност на тези клиенти да се запознаят с всички новости и спецификации на продуктите BERAL произведени от Federal-Mogul Motorparts.

Роудшоу 2017 се проведе през месеците октомври и ноември и бе организирано съвместно с дългогодишния партньор на компанията – СФК-ТРАК ООД. Всички сервизи участници в Роудшоу 2017 имаха възможност да научат повече за предимствата на продуктите и да се възползват от пакетни цени на продуктите с марка BERAL. Тази година резултатите са повече от впечатляващи, тъй като по-голямата част от посетените клиенти на компанията се възползваха от промоционалните пакети.

Beral е основна серия дискови накладки както за оригинално вграждане, така и за вторичния пазар, с гама, покриваща изцяло парка от товарни автомобили, ремаркета и автобуси. Всички продукти преминават през многократни тестове в различна пътна обстановка и симулирани тежки условия – горещ климат и свръхнатоварване. Дисковете и накладките с марка Beral многократно надвишават стандартите за безопасност на Европейската директива ECE-R90. Относно приложенията за камиони, Beral осигурява топ резултати в тази категория. Beral осигурява максимален живот на накладките, а също така се отличава с добре балансирано и гладко износване на барабаните. Следователно, тежкотоварната гама Beral е от съществено значение за безпроблемно представяне на пътя. Federal-Mogul Motorparts непрекъснато инвестира в разработването на нови технологии в тези категории и това е и причината повече от 70 години марката BERAL да е синоним на сигурност.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин