/ Роудшоуто на Schaeffler гостува на 6 дестинации в България

Роудшоуто на Schaeffler гостува на 6 дестинации в България

Поддръжката на търкалящите лагери е важна задача! Непланираните престои на машините са скъпи и водят до рязко увеличаване на натоварването на работното място. В лицето на Schaeffler Lifetime Solutions производителят предлага широка гама от решения и продукти, за да гарантира, че поддръжката на системите на клиентите протича гладко и по план.

Запознайте се с цялата продуктова гама на компанията отблизо, като посетите Schaeffler Lifetime Solutions камиона. Той ще гостува общо на шест локации в София, Севлиево, Девня, Бургас и Гълъбово. Списък тях можете да намерите тук. Роудшоуто е обвързано и с 30-годишнината на Schaeffler България.

На борда на демонстрационния камион клиентите ще имат възможност да се запознаят с прецизни инструменти за поддръжка, интелигентни системи за мазане и иновативни решения за наблюдение на машините.

Машините, които спират производството, причиняват разходи и стрес. 80% от всички повреди на лагерите се дължат на недостатъчно мазане. Важна е не само правилната смазка, но и точното количество и точното време. Автоматичните системи за мазане вършат тази работа вместо вас и доставят точното количество смазка за планиран период от време.

Благодарение на Schaeffler Lifetime Solutions можете да организирате гладко ежедневната си работа – без внезапни прекъсвания. Следете състоянието на всичките си машини, без да се налага да сте на място през цялото време. Съсредоточете се върху важните неща в професията си, върху плановата поддръжка и ремонт на техниката. За да направите това, трябва да знаете как работят вашите машини.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин