Росберг разиграва на томбола Tesla Model Y за украинските жертви

0206
2022

Нико Розберг стартира томбола за жертвите на войната в Украйна

Нико Розберг се застъпва за жертвите на войната в Украйна и разиграва на томбола договор за оперативен лизинг за Tesla Model Y! Цялата сума ще бъде преведена на равни вноски за Съюза на германските хуманитарни организации „Акция Германия помага“ и на фондация „Бамби”. Двете организации помагат за бежанци и засегнати от вонйата в Украйна.

Печелившият, който ще стане известен на 25-ти август, ще се радва не само на 12 месеца с Tesla Model Y Performance включително гуми, застраховка и 1.000 километра пробег на месец, но и на лична среща с Нико Розберг.

Освен това участниците в томболата могат да спечелят и оригинална каска на Нико Розберг от времето му при Williams, 50 ваучера за стойност по 50 евро, 3×2 All-Access-билети за тазгодишния Greentech Festival в Берлин, копие на каската на Нико Розберг от световната му титла през 2016 г. с автограф, подписани мини-каски, издание на книгата „Finally“, документираща титлата на Нико Розберг във Формула 1 през 2016 г.

„Радвам се, че мога заедно с партньорите ми да участвам в тази акция за помощ“, казва Розберг. „Освен това с участието си искам да мотивирам голям брой хора, които да помагат.”

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин