РЕКОРДЕН ИНТЕРЕС КЪМ НОВАТА DACIA SANDERO


4
мар.
2021
  • Един месец след официалното лансиране на новата Dacia Sandero в България от модела са поръчани 175 автомобила.
  • Dacia Sandero продължава да бъде фаворит сред частните клиенти и 72% от поръчките на модела са именно от този канал.
  • Двугоривното предложение ECO-G, налично за повечето модели от гамата, съставлява58% от общите поръчки на новата Dacia Sandero.

Новото поколение на най-продавания модел към частни клиенти в Европа, Dacia Sandero, среща рекорден интерес сред клиентите на българския пазар. Само месец след официалното лансиране на модела са поръчани 175 автомобила.

Благодарение на ключовите си подобрения по отношение на дизайн, продуктивност и функционалности новата Dacia Sandero продължава да бъде фаворит сред частните клиенти и 72% от поръчките на модела идват именно от този канал. Оставайки вярна на обещанието си за семпло предложение с най-доброто съотношение цена/качество, новата Dacia Sandero е най-продавана във версия Stepway – 79% от общите поръчки, и по-специално Stepway Comfort – 91% от всички поръчки на Stepway версии.

Голям е наблюдаваният интерес към двугоривното предложение на Dacia ECO-G, предлагащо гъвкав трицилиндров турбиниран двигател TCe 100 с оптимизиран разход на гориво и намалени CO2 емисии. 58% от поръчките на новата Dacia Sandero се възползват от достъпната и икономична ECO-G технология.

За да отговори на съвременните нужди на потребителите марката Dacia предефинира „значимия автомобил“, създавайки новите Sandero, Sandero Stepway и Logan. Емблематичен модел и бестселър сред частните клиенти в Европа от 2017 г.,Dacia Sandero е модернизирана, но все още фокусирана върху това, което има значение за клиентите. Именно тази стратегия печели на третото поколение същия висок интерес, наблюдаван при предшественика на модела.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин