Регулируеми колоувъри за BMW M3 и M4


13
дек.
2021

Още от лансирането на първото M3 през 1986 буквата М означава върховата спортна модификация в гамата на Серия 3. За някои клиенти обаче дори М-ките не са достатъчно „наточени“ – и именно тогава на помощ се включват тунинг компаниите като специализираната в окачването H&R. След като представиха класически пружини, които свалят каросерията надолу, специалистите вече имат в портфолиото си и коловъри за M3 и M4, както и за техните варианти Competition.

При новите колоувъри клиентите ще могат да регулират височината на окачването. В зависимост от модела, максималното снижаване ще бъде между 40 и 45 мм отзад, а отпред – винаги до 35. По този начин пътното поведение на автомобила бива подобрено, като каросерията остава в по-голяма степен неутрална в завой, както и при ускорение и спиране.

Благодарение на окачването H&R автомобилът не само се държи по-динамично, но и изглежда значително по-спортно!

От H&R обещават, че с новото окачване пломбите ви няма да изпопадат – т.е. комфортът на возене не би следвало да пострада значително. И тъй като коловърите продължават да работят със серийните амортисьори, функциите на адаптивното окачване биват запазени.

Благодарение на по-малкото пространство между гумата и калника е подобрена и визията. А за нея се грижат и серийните фланци за разширение на следата. Колоувърите могат да бъдат поръчани за моделите BMW M3 и M4 с адаптивно окачване, както и за техните версии Competition и за M4 xDrive Cabrio. Цената на комплект е 2000 лева.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин