Регулиращи се пружини от H&R за BMW M6 Grand Coupé

0806
2019

Силуетът на BMW M6 Gran Coupé не оставя никакви съмнения относно потентността на баварския болид. Тези претенции се базират на битурбо V8 агрегата с 600 к.с. и спиращите дъха динамични  характеристики на ниво супер-спортен автомобил. Опциите по отношение на оборудването от M GmbH също задоволяват почти всички желания. Досега не се предлагаше единствено регулираща се височина на автомобила. Сега и това е възможно – благодарение на комплекта от регулиращи се пружини на тунинг-специалистите от H&R.

Въпреки запазването серийните амортисьори, центърът на тежестта на автомобила  може да се регулира по височина – на предната ос с от 40 до 55 милиметра, а на задната – между 30 и 50 мм. Освен подобрената външност, тази мярка се отразява благоприятно на динамиката в завои. Въпреки това комфортът на возене остава на високо ниво при пътуване на дълги разстояния.

Също така хората от H&R предлагат увеличения на следата „Trak +“ от алуминий, с които джантите изпълват докрай калниците. Това също е предимство по отношение на визията и динамиката. От H&R предлагат и нормални спортни пружини за модела. Всички продукти на H&R са 100 процента „Made in Germany“ и разполагат с необходимите спецификации.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин