Регулиращи се пружини на H&R Porsche 911 Carrera 992

1106
2021

Специалистите на тема окачване от H&R са разработили нови пружини с регулиране за Porsche 911. Така смъкването на окачването на спортния автомобил може да бъде вариращо.

Да, възможно е човек да направи по-спортно дори и Porsche 911 Carrera – например с различно окачване. Така специалистите на тема окачване от H&R са разработили специални регулиращи се пружини за спортиста от Цуфенхаузен. Въпреки, че не става дума за цялостно окачване, то може да се регулира по височина.  

Регулиращите се пружини струват 2300 лв.

Регулиращите се пружини са съвместими със серийните амортисьори на автомобила. Така различните функции на PASM-окачването се запазват. Смъкването на окачването може да бъде от 30 до 40 милиметра на предната ос и между 25 и 35 мм на задната. Така 911 завива още по-директно и минимизира накланянето на каросерията си. Друг плюс е още по-спортният външен вид.

Предлагат се също така и разширения на следата до 10 мм. Окачването и разширенията на следата са съвместими за Coupe-то и Cabrio-то във вариантите Carrera (S) и 4 (S). Регулиращите се пружини струват 2300 лв. В сравнение с цената от 215 000 лв. за базовата Carrera не е никак много.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин