Рапър разби Ferrari в зона с 30 км/ч!

2805
2020

Една доста впечатляваща катастрофа: червено Ferrari 488 GTB се блъска в двуетажен автомобил и естествено се оказва доста пострадало. Зад волана му: известен рап-певец!

Куриозна катастрофа с последствия: на Трафалгар Скуер в Лондон в неделя, 24-ти май, червено Ferrari 488 GTB се блъска в двуетажен автобус. Зад волана на разполагащия с 670 к.с. суперспортен автомобил е бил популярния в Англия рапър Суормз, който преди това е наел под наем Ferrari-то. В мрежата има много снимки на съсипаното луксозно возило. Всъщност от снимките личи, че става дума за тотална щета: предницата на Ferrari-то е разбита до неузнаваемост, тоест колата се е забила фронтално в автобуса.

Катастрофата е станала в зона с ограничение 30 км/ч, няма ранени

Куриозно е също, че произшествието е станало в зона с ограничение на скоростта от 30 км/ч. Въпросът е, дали водачът на Ferrari-то не се е движел малко по-бързо от разрешеното. Освен това на снимките се вижда, че катастрофиралото Ferrari е застанало обратно на посоката на движение, което означава, че рапърът вероятно се е надценил по време на изпреварване. В Instagram рап-изпълнителят има над един милион последователи. Полицията още разследва, но все пак радостното е, че при катастрофата няма ранени участници. Произшествието обаче е излязло доста скъпо: струващото над 600 000 лв. Ferrari гарантирано отива в автоморгата.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин