Рапърът Кание Уест си купи Urus с „уок-джанти“


12
мар.
2019

Кание Уест си има нова играчка: американският рапър си купи Lamborghini Urus и го даде за тунинговане. Резултатът е въпрос на вкус.

На всички е известно, че Кание Уест – американски рап-изпълнител и съпруг на Ким Кардашиян – обича екстравагантни автомобили. Така мултимилионерът притежава освен Mercedes SLR Stirling Moss и внушителен Probron Red Diamond. Най-новата му играчка също е впечатляваща: отскоро Кание е горд притежател на Lamborghini Urus, луксозен SUV с 650 к.с. и цена от над 400 000 лв. Urus-ът обаче се е сторил прекалено обикновен на рапъра – Кание искал нещо по-атрактивно и затова автомобилът е тунингован по негов вкус. Лакът е с цвят крем, а интериорът – светлосин. Най-голямо впечатление обаче правят сребристите джанти Moondisc, които наподобяват уок. Дизайнът на автомобила е дело на специалистите от Califonia Detail Studio.

Още по темата

Card image cap
Клубът на супербързите: Ferrari LaFerrari Aperta

22
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
ТРЕНД КОНЦЕПЦИИ ОТ БЪДЕЩЕТО – GIUGIARO CLIPPER

6
май
2017

Със студията на електрически ван, традиционният майстор Giugiaro показва пространствия автомобил на бъдещето

Card image cap

В последния брой:

Архив >