Рали за дами в Гълъбово тази събота

2908
2018

Тази събота, 01.09.2018, в гр .Гълъбово, обл. Стара Загора ще се проведе поредното издание на  Дамско рали Гълъбово. Това е състезание, в което могат да участват единствено представители на нежбия пол без  ограничение с какъв автомобил. Ралито е безплатно и като бонус всяка участничка ще получи 10 литра гориво, както и още куп предметни подаръци!

Дисциплината ще бъде от типа „майсторско шофиране” и е съобразена да бъде лека за изпълнение,  така че не само занимаващите се с автомобилен спорт дами, а и тези, които просто се наслаждават ежедневно на шофирането, да могат да премерят сили в контролирана среда.

Преминаване между конуси, задно паркиране, предно паркиране, движение на заден ход, преодоляване на кръгово и още няколко изненади са само част от това, което очаква състезателките на специализираното трасе, по което трябва да се премине за възможно най-кратко време.

За финал най-добрите две дами, ще могат да се изправят пряко една срещу друга в съревнование, наподобяващо дисциплината „италианско преследване”  по две успоредни трасета, за определяне на абсолютната шампионка.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин