Разярен шофьор на камион размаза Ferrari-то на шефа!

1305
2020

Невероятно, но факт. Разгневен шофьор на товарен автомобил смачка автомобила Ferrari GTC 4 Lusso на своя шеф с камиона си. Причините за действието му са куриозни.

В Щатите в момента в социалните медии се разпространяват снимки, на които се вижда, как един огромен камион се покатерил върху един суперспортен автомобил. Конкретно: служител на спедиторска фирма в Чикаго, Илинойс е качил своя седлови влекач върху суперскъпия италиански спорен модел Ferrari GTC4 Lusso на своя шеф. Вследствие на това струващият над половин милион лева спортен автомобил е тотална щета. Причините за действието на разгневения от шефа си водач не са потвърдени, но са с доста куриозен произход.

Унищожителят на Ferrari-та бил започнал наскоро работа във фирмата. Появили се обаче съмнения, дали човекът е годен за тази работа. Затова преди случката той бил получил само един курс. Освен това имал постоянни разправии с шефа, тъй като искал да кара чистонов камион от 2020 г., а фирмата му предоставила модел от миналата година. Тъй като служителят не искал да се успокои, от спедиторската фирма решили да го освободят. С подобаващото обезщетение и без разправии и проблеми. Когато служителят научил, че го уволняват, откачил напълно. Той излязъл на паркинга, качил се на най-близко паркирания камион и атакувал Ferrari–то на шефа. Спрял се едва, когато се покачил върху спортния автомобил. Преди това обаче бил попитал, дали автомобилът е собственост на шефа. Шефът не успял да го спре, нито да предотврати акцията – при това за малко да бъде ранен по време на атаката. Накрая се намесила полицията и арестувала бесния шофьор, който сега ще бъде изправен пред съда. Според друга версия в интернет, шофьорът се разгневил, защото не получил бонус. Има и трета версия: шефът отказал да плаща на служителите си. Все още се води разследване по случая.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин