Равносметката на Bilstein group за 2022 г.

2712
2022

2022 г. e към края си. Но ние не можем да си позволим да я изпратим без да отблежим с признание гъвкавостта, ангажираността и отдадеността на bilstein group, дом на известните марки febi, SWAG и Blue Print, по отношение на стъпките към подобряване и адаптация спрямо промените в силно турбулентния пазар.

Успех и качество от тяхна страна, добавена стойност – от наша

Компанията с всички свои брандове – febi, SWAG и Blue Print, винаги е имала за основна цел да предлага издръжливи и изключително безопасни за монтаж продукти. Като ясен израз на нашата отдаденост към тази цел, всички заменяеми части на трите марки разполага с 3-годишна производствена гаранция – което надхвърля срока на изискуемата по закон гаранция. Фокусът на bilsten group върху растежа и укрепването на позициите на пазара за резервни части не остана незабелязан през 2022 г., тъй като компанията получи множество отличия за най-добър доставчик – за най-добър доставчик от Groupauto, за изключително представяне в сервизите от Temot, за доставчик на годината от ADI, за най-бързо развиваща се марка от Nexus и др.

Промяната е традиция за тях

Всички процеси са моделирани по начин, който позволява компанията да се адаптира бързо към нови и предизвикателни ситуации. Разбира се, този гъвкав подход се прилага и от служителите на компанията – които винаги се опитват да намерят нови или различни решения.

Разширяване и обновяване на продуктовите гами

febi въведе резервни части за така наречените АГРО машини в своята програма, а наскоро – и спирачни апарати без рециклирани компоненти, за които цените не са повишени. Замисълът, заложен в тази продуктова линия, е да спестява време и труд на сервиза за смяна, като осигурява характерните за марката надеждност, високо качество и издръжливост. Спирачни апарати също ще бъдат налични и в портфолиото на Blue Print. Преструктурираната гама на SWAG – SWAG Vital Lines, сега ще включва резервни части и за азиатски автомобили.

Висококачествени части на една ръка разстояние

През този октомври имахме удоволствието да oрганизираме обиколката на bilstein group. Тя се проведе в над 40 различни локации, на които бяха проведени технически презентации и демонстрации на живо.

Никой не знае какво ни готви 2023, но е сигурно, че благодарение на опита и успехите от тази година, бъдещето пред bilstein group е светло

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин