Пътните полицаи спират най-замърсяващите автомобили от движение


30
дек.
2017

От Нова година пътните полицаи ще правят проверки на вредните емисии на автомобилите и ще спират от движение превозните средства, които не отговарят на екостандартите и замърсяват сериозно въздуха в София. Служителите на реда ще разполагат с общо седем газанализатора, закупени от Столична община, става ясно от публикация на „24 часа“. Изданието цитира кметицата Йорданка Фандъкова, която уточнява, че част от устройствата ще бъдат използвани при коли, чакащи за регистрация, която няма да получат, ако не отговарят на еконормите. Останалите щели да бъдат прилагани за контрол по улиците на града. Фандъкова настоява и за по-строг контрол на пунктовете за ГТП, а екоминистерството готви нови изисквания за въглищата и дървата за отопление.

Още по темата

Card image cap
Happy Birthday, M3!

31
май
2016

BMW M3 навърши 30 години! Баварците ще отпразнуват рождения ден с лимитиран специален модел "30 Jahre M3". Първи впечатления от юбилейното M3!

Card image cap
Ето го интериора на новата Toyota C-HR

29
юни
2016

Toyota C-HR използва техническата база на Prius, но по отношение на дизайна се “прицелва” в Nissan Juke. Сега има нова информация за интериора на бъдещия японски кросоувър!

Card image cap

В последния брой:

Архив >