Първото тунинговано Bugatti Chiron


19
мар.
2019

Mansory е първият тунинг-специалист, който облагородява струващото 6 милиона лева Bugatti Chiron. Резултатът е впечатляващ!

Ако съществува тунинг-фирма, която не се бои от нищо, то това е Mansory. Без значение, дали се касае за Rools-Royce, Bentley, Aston Martin или Lamborghini хората на Mansory тунингова най-скъпите и най-благородни коли на света!

От тунинг-фирмата вече облагородиха Bugatti Veyron и го кръстиха Vincero d’Oro. Сега хората от Източна Бавария се заеха с наследника на модела Chiron. Е, поне 16-цилиндровият агрегат е оставен непокътнат от Mansory за тази преработка Centuria.

Вместо това от Mansory са се заели с каросерията и са я модифицирали с голям брой карбонови елементи. От Mansory драстично са увеличили броя на вентилационните отвори – по предната броня, предните калници, предния капак, както и по задницата.  Прибавяме и внушителните странични прагове, както и впечатляващото крило. Всички карбонови елементи са изключително стабилни. Скъпият материал е използван и като завършек за джантите: отпред Centuria е с 20-цолови джанти с гуми с размер 285, а отзад – с гуми с размер с 335 върху 21-цолови алуминиеви джанти. Това Mansory Bugatti притежава интериор в светлосиньо-черен цвят, в който освен много кожа има и солидна порция карбон. Освен това от тунинг-фирмата са оборудвали Centuria с нов, скосен отгоре и отдолу волан. От Mansory не дават информация, колко струва цялото облагородяване. Все пак с оглед на цената на Chirn от 6 милиона лева, вероятно тунингът си е направо дребна сума.

Още по темата

Card image cap
Наточен Nissan с името „Zilla“

6
дек.
2017

Еротичният модел Марайке Фокс тунингова и без друго горещия си Nissan GT-R при специалистите от "Tofugarage" - резултатът е впечатляващ!

Card image cap

В последния брой:

Архив >